Vi välkomnar Nora till Learnesy!

Vi välkomnar Nora till Learnesy!

Lär dig mer om vår nyaste teammedlem Nora i den här artikeln. Nora är norsktalande, men har mycket goda kunskaper i svenska och pratar engelska flytande. Hon kommer att bli en stor tillgång i sommar, och kommer främst att fokusera på de norska kurserna.


Vem är du?

Jeg er student med en bachelorgrad i organisasjonspsykologi, HR og ledelse, og jeg er nå en del av teamet som jobber for å nå ut til det norske markedet gjennom sommerjobben min hos Learnesy.

Arbetsuppgifter i sommar?

Mine primære oppgaver i sommer vil bestå av oversettelse av kursmateriell til norsk. Det vil være med på å øke tilgjengeligheten og forståelsen for våre norsk brukere. Jeg ser fram til å benytte min erfaring og kunnskap for å videreutvikle Learnesys produkter i Norge.

Tidigare erfarenheter av Excel?

Med den økende etterspørselen etter ferdigheter innen Excel og dataanalyse, er jeg ivrig etter å hjelpe andre med å mestre dette verktøyet som jeg selv har funnet så nyttig. Gjennom studiene mine har jeg fått god erfaring med Excel, og jeg har sett hvor verdifullt det kan være for effektiv datahåndtering og analyse. Jeg er overbevist om at kunnskapen jeg har tilegnet meg gjennom bacheloren min vil være en fordel i mitt arbeid med å oversette kursmateriell for Learnesy. Jeg ser frem til å bringe min energi og entusiasme inn i arbeidet jeg skal gjøre for Learnesy.

Välkommen, Nora!


Tankar om inlägget

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Fler blogginlägg

Tired of Googling?
Get the best Excel tips every week. Subscribe to our newsletter.

Om skribenten

Som produktutvecklare jobbar Niklas med att skapa och förvalta kurser på Learnesys plattform. Han har studerat statistik och har en bakgrund inom programmering och datavisualisering. Förutom goda kunskaper i Excel, har han ett brinnande intresse för dataanalys, och besitter goda kunskaper inom ämnet och verktyg för området.