Learnesy søker etter en junior produktutvikler denne sommeren

Learnesy søker etter en junior produktutvikler denne sommeren

Snakker du norsk? Har du god förståelse för svenska, och dessutom behärskar Excel? Vi söker dig som vill jobba i rollen som junior produktutvecklare i sommar! 
———————————————————————————————————————————————————————-
Om rollen
Learnesy AB är ett edtech-bolag i tillväxt som hjälper näringsliv, skolor och akademiska institutioner med e-learning inom Excel och dataanalys. Learnesy har en nytänkande produkt inom en växande marknad, och vi söker nu en person som kan stötta vår organisation under sommaren.
Detta är en fantastisk möjlighet att få erfarenhet av att arbeta inom ett dynamiskt och växande företag inom e-learning-branschen. Tjänsten är tidsbegränsad under sommaren och omfattar heltid eller deltid. För rätt person ser vi även ett behov i höst. Arbetsuppgifterna kommer att inkludera översättning, administrativt arbete och övergripande arbete med våra onlinekurser.
Möjligheten finns att utgå från vårt kontor nära Slussen i Stockholm, men det går lika bra att jobba på distans.
Arbetsuppgifter: 
  • Översättning av kursinnehåll från svenska till norska för att säkerställa att våra kurser är anpassade för den norska marknaden.
  • Stötta våra kursutvecklare med framtagandet av nya kurser. Bland uppgifterna är korrläsning, lägga undertexter, översättningar mm.
  • Registrering och hantering av nya kunder.
  • Korrläsning och underhåll av hemsida, kurstexter och blogg.
  • Svara på frågor från användare av vår plattform.
Vem vi söker:
Vi ser att uppdraget passar en ambitiös och noggrann student, men vi utesluter inte andra sökanden som har behov för ett flexibelt extraarbete.
Vi ser att du uppfyller följande krav:
  • Du pratar flytande norska och har god förståelse för svenska.
  • Goda kunskaper i Excel och gärna färdigheter i andra Microsoft 365-program.
  • Är ambitiös, noggrann och dynamisk.

Antal timmar per vecka:

Vi ser i utgångspunkt att det kan röra sig om 20-40h per vecka, beroende på kommande behov och den ansökandes kompetens.
Om du tror på Learnesys produkt och vill jobba i ett ungt och modernt företag så tveka in att sända in en ansökan. Du skickar din ansökan till [email protected]. Skriv [Junior produktutvecklare] i ämnesraden. Bifoga ett CV och berätta lite mer om varför just du passar bra i denna roll. Urvalet sker löpande så skicka in ansökan så snart som möjligt, men allra senast den 15 maj 2023.

Legg igjen en kommentar

Du må være logg inn for å kommentere.

Flere blogginnlegg

Lei av å google?
Abboner på vårt nyhetsbrev og få de beste Excel-tipsene hver uke.

Om skribenten

Som produktutvikler jobber Niklas med å lage og administrere kurs på Learnesys plattform. Han har studert statistikk og har en bakgrunn innen programmering og data visualisering. I tillegg til gode ferdigheter i Excel, har han en brennende interesse for dataanalyse og har god kunnskap om emnet og verktøyene som brukes i området.