Kontakt informasjon

Learnesy AB
Org. nr: 556990-3619

KVARNLIDEN 7
436 51 Hovås
Sverige

+46 70 456 86 80
marcus.andersson@learnesy.com

Om bedriften

Vi som startet Learnesy har internasjonal erfaring fra bransjer som FMCG, transport og logistikk, Consulting, Maskinering og industri. Vi har vært arbeider innen innkjøp, finans, forretningsutvikling, prosjektledelse, salg og markedsføring. Uansett funksjon og sektor er det et verktøy som har vært sentral i arbeidet – Microsoft Excel.

Fra vår erfaring har vi utviklet en utdanning som er praktisk og tidseffektiv. Vår undervisning er basert på korte klasser, et gjennomsnitt på 3 minutter, med en tilhørende opplæring fil og en test nedleggelse kunnskap. Du kan få tilgang til lærdom fra datamaskinen, nettbrettet eller mobilen – når du vil og hvor du vil.

Etter kurset vil du motta et kursbevis, og du kan alltid logge deg på for å ringe hvis det er noe du er usikker eller har glemt. Abonnementet strekker seg over ett år og omfatter mer enn 80 timer. Kurset er rettet både mot  nybegynnere og til de som ønsker å fordype deg ytterligere i Excel. Kursen holder en logisk struktur fra den første til den siste timen, eller velg selv de leksjonerne du trenger å se for å bygge videre på din nåværende ferdighetsnivå. Du bestemmer!

Dette kurset koster kun SEK 1 995 eks mva og deretter kan du for et helt år ubegrenset praksis og gjenta alle trinnene på nettet. Høres for godt til å være sant? Ikke nøl, du kan ombestemme deg helt gratis i to uker hvis du ikke blir overbevist!