Kontaktuppgifter

Learnesy AB
Org. nr: 556990-3619

Kvarnliden 7
436 51 Hovås

+46 (0) 70 456 86 80
marcus.andersson@learnesy.com

Om företaget

Vi som startade Learnesy har internationell erfarenhet från branscher så som FMCG, Transport och Logistik, Konsult, Maskinbearbetning och Tillverkande industri. Vi har arbetat inom inköp, ekonomi, affärsutveckling, projektledning, försäljning och marknadsföring. Oavsett funktion och bransch finns det ett hjälpmedel som har varit centralt i arbetet – Microsoft Excel.

Utifrån vår erfarenhet har vi tagit fram en utbildning som är praktiskt inriktad och tidseffektiv. Vår pedagogik bygger på korta lektioner, i genomsnitt 3 minuter, med en tillhörande övningsfil och ett avslutande kunskapstest. Du kommer åt lektionerna från dator, läsplatta eller mobil – när du vill och var du vill.

Efter genomförd kurs tilldelas du ett kursbevis och du kan när som helst logga in för att repetera om det är något du är osäker på eller har glömt. Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innefattar drygt 80 lektioner. Kursen vänder sig både till dig som nybörjare som till dig som vill fördjupa dig ytterligare i Excel. Följ utbildningens logiska struktur från första till sista lektion, eller välj själv de lektioner du behöver se för att komplettera din nuvarande kunskapsnivå. Du avgör själv!

Kursen Excel komplett, som idag används flera universitet och högskolor i Sverige, kostar endast 1995 kr ex moms och då kan du under ett helt år obegränsat träna och repetera alla moment online. Låter det för bra för att vara sant? Tveka inte, du får två veckors ångerrätt om du inte skulle bli övertygad, så in och testa!

Marcus Andersson

Marcus Andersson, vid en introduktionsföreläsning på Handels, Göteborg, om Excel.
foto:henrik brunnsgård