• Gustav Sporre
  • 25 oktober, 2018

Vi har gett Learnesy uppdateringar till både utseende och funktionalitet så att det ska vara en smidig plattform för inlärning och ge användaren en förstklassig upplevelse. Vi har i uppdateringen behållit grundstrukturen på hemsidan som våra användare har gett oss bra feedback för. Några saker som har var förändrat är:

 

Kursöversikt;

Vi har förbättrat och framförallt snyggat till kursöversikten på Mina kurser. Det är nu enklare att navigera bland de kurser man har tillgång till, avklarade och icke-avklarade.

 

Kursnavigering;

Vi har framför allt uppdaterat gränssnittet på lektionssidorna så att det går ännu lättare för användarna att fokusera på inlärning och navigera mellan lektionerna.

 

Shoppen; 

Vi har gjort processen för att få tillgång till kurser hos oss smidigare. Kassan är lättare att navigera och vi har gjort förbättringar vad det gäller betalning.

 

Referenser;

Läs våra nya fina referenser på referenssidan! Vi är stolta över våra samarbeten, och de kunder som vill ställa upp som referenskunder ger oss motivationen att fortsätta arbeta mot att bli bättre! Klicka här för att läsa referenserna.

 

Ser du något som kan bli bättre? 

Utöver ovan punkter har vi även uppdaterat produktikoner, menyer, texter mm.  Vi är dock aldrig helt nöjda utan fortsätter att göra uppdateringar både på utsidan och insidan, allt för att upplevelsen ska bli bättre för användarna. Har du förbättringsförslag? Hör gärna av dig till oss så ser vi vad vi kan göra!