Vem är kursen för?
"Power Query för Excel" är för den som vill fördjupa sina kunskaper inom Excel. Om du vill lära dig hantera stora databaser som ett proffs då är detta kursen för dig. Spara tid genom att lära dig organisera och analysera data utan problem. Just nu finns bara Power Query för Windowsversionen av Excel.

Vad får jag lära mig?
Power Query eller "hämta och transformera" är Excels datahanteringsverktyg som används bland annat för att importera, bearbeta och kombinera data. Power Query ger oss tillgång till data från flera olika datakällor. I denna kurs går vi igenom Power Querys grundläggande funktioner, och hur vi kan tillämpa dem i olika situationer. Gå till kurssidan för att se vilka kapitel och lektioner som ingår i kursen. Du kan se gratislektioner från kursen genom klicka på lektionerna där det står "Förhandsvisning" i kursöversikten nedanför. Du går utbildningen helt i din egna takt och självklart kan du börja med vilken lektion du vill. Använd favorit-funktionen för att enkelt hitta tillbaka till de lektioner du har mest användning av!

Har du fler funderingar kan du gå till Frågor och svar eller kontakta oss på Learnesy.

Detta ingår:
- Tillgång till kursen: 12 månader
- Antal lektioner: 24
- Total videotid: 42 minuter
- Beräknad kurstid (video+quiz): 1h 30 min - 2h 30 min
- Genomsnittlig lektionslängd: 1 minut 45 sekunder
- Personligt kursbevis när du är klar


1.495 kr (ex. moms)

Så här fungerar kursen

Före du påbörjar Learnesys kurs Fördjupning Power Query – Klicka på lektionen nedan för att se en film som visar hur kursen är uppbyggd och hur du navigerar på sidan.

Lektioner