Den här kursen syftar till att ge en introduktion och förståelse för Microsoft Office 365. Kursen presenterar viktiga verktyg och moment som är avsedda för att skapa en bättre användarupplevelse. Office 365 är främst ett verktyg framtaget för samarbete men är även användbart och nyttigt för dig som använder produkter i Office-paketet och är nyfiken på att veta vad verktyget innebär. Som alla kurser från Learnesy är lektionerna korta, på ca 1-3 minuter. Full tillgång till kursen ges i 12 månader.


995 kr (ex. moms)

2 OneNote

Onenote är microsoft digitala antecknigsbok. Här skapar vi listor, samarbeten och kreativa anteckningar som vi sedan kan dela, skriva ut eller publicera. OneNote är även den molnbaserad genom office 365.

Lektioner

3 Forms

Om vi vill göra ett formulär för att skapa en utvärdering eller utfrågning till en grupp har vi Forms. Med hjälp av modulen tar vi oss igenom de olika alternativen kopplade till frågealternativ, vidare till grafisk utformning och delande av formuläret.

Lektioner

4 Planner

Planner är ett samarbetsverktyg särskilt passande för projektbaserade arbetssätt. Här skapar vi en plan som vi sedan fyller med uppgifter och genom att bjuda in medarbetare eller partners kan man fördela uppgifter, samtidigt som har allt synligt på planens översikt, synliga för samtliga av projektets inbjudna medlemmar.

Lektioner

5 Sway

Att arbeta med Sway låter oss skapa interaktiva och nytänkande presentationer. Vi är gränslösa när det kommer till grafiskt innehåll och vi kan dela vår Sway till kollegor för feedback eller till vem som helst när den väl är klar för att bli publicerad.

Lektioner