Vem är kursen för?
Kursen är för alla som vill komma igång och börja arbeta i Microsoft Teams som är en lättanvänd plattform som underlättar samarbete inom företag. I teams kan du arbeta med dokument, chatta, ha videosamtal och boka in möten. Du kan dessutom integrera andra program så som Trello direkt i Teams.

Vad får jag lära mig?
I kursen kommer du att få lära dig alla de viktigaste funktionerna vilka har stor potential att underlätta i ditt dagliga arbete. Kursen går igenom hur du sätter upp en organisationsstruktur som fungerar för just er. Du får lära dig hela vägen från grunden upp till hur du hanterar verktyget i din telefon om du ofta är på resande fot.

Har du fler funderingar kan du gå till Frågor och svar eller kontakta oss på Learnesy.

Detta ingår:
- Tillgång till kursen: 12 månader
- 20 lektioner
- Total videotid: 47 minuter
- Beräknad kurstid (video + quiz): 1,5 - 3 h
- Genomsnittlig längd per lektion: 2,5 minuter
- Personligt kursbevis när du är klar

2 - Teamsfliken i Microsoft Teams

I det här kapitlet ska vi ta närmare titt på specifikt teamsfliken. Det här är förmodligen den flik du kommer att använda dig mest av då det är här du hittar dina olika team och tillhörande konversationer. Du kommer få lära dig allt från att skapa ett team från grunden till hur du kan använda kanaler för att strukturera teamsfliken.

Lektioner

3 - Användning av flikar för att spara tid

I det är kapitlet tar vi en närmare titt på hur man kan använda sig av olika flikar. Flikar är ett otroligt användbart verktyg för att snabbt komma åt information och verktyg med bara ett klick. Det finns en uppsjö av användningsområden att testa för ditt företag.

Lektioner

4 - Kommunicera och samarbeta i Teams

I teams så är det just samarbetsaspekten som kan spara in mycket tid för dig och dina kollegor. I det här kapitlet ska vi därför se hur man använder sig av chatten, aktivitetsfönstret och kan både boka in och hålla möten. Allt utan att lämna teams.

Lektioner

5 - Hantera behörigheter och organisationsstruktur

För att se till så att arbetet flyter på så smidigt som möjligt i teams kan det vara bra att veta hur man ändrar vissa inställningar. Det är exempelvis möjligt att ställa in inställningar för gäster och omnämnanden. I de här två lektionerna ska vi ta oss en närmare titt på det.

Lektioner

6 - Teams i mobilen

I det här sista och avslutande kapitel ska vi se hur man kan använda sig av teams i mobilen eller på surfplatta. Det kan vara smidigt om du är på resande fot eller bara behöver kolla upp någonting fort.

Lektioner