Vem är kursen för?
Excel Bas är en Excelkurs riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i Excel, och som snabbt vill utvecklas till en mästare i programmet.

Vad får jag lära mig?
Kursen börjar med att du får lära dig grunderna i Excel, hur du lägger in data och hur du får det att se proffsigt ut. Vi går sedan successivt mot mer avancerad användning och i andra delen av kursen lär du dig arbeta med Pivottabeller, hur du gör funktioner som "Leta rad" och "Om fel" samt hur du skapar ett makro.

Excelversion:
Den här Excelkursen är inspelad i Excel 2016 och fungerar bra för alla med Office 2007/2010/2013/2016/365. Du kan se gratislektioner från kursen genom klicka på lektionerna där det står "Förhandsvisning" i kursöversikten nedanför.

Har du fler funderingar kan du kontakta oss på Learnesy.

Detta ingår:
Tillgång till kursen: 12 månader
85 lektioner
Total videotid: 3,5h
Beräknad kurstid (video+quiz): 7-9h
Genomsnittlig längd per lektion: 2min 38 sek
Personligt kursbevis när du är klar


1.995 kr (ex. moms)

Så här fungerar kursen

Före du påbörjar Learnesys kurs Excel Bas- Klicka på lektionen nedan för att se en film som visar hur kursen är uppbyggd och hur du navigerar på sidan.

Lektioner

6 Skriv ut

I det här kapitlet visar vi i två lektioner på olika inställningar för utskrifter, så att du oavsett innehåll i arbetsboken alltid får utskriften att se ut som du önskar.

Lektioner

13 Pivottabeller

En Pivottabell används framförallt som ett analysverktyg för databaser, och i kapitlet Pivottabeller lär du dig hur du skapar och hanterar en Pivottabell och vilka funktioner du behöver känna till för att bli en effektiv användare av en Pivottabell. Till varje lektion har du ett prov med övningsuppgifter för träning och verifiering att du har lärt dig innehållet. Du får tillgång till kapitlet för Pivottabeller genom att registrera dig för kurserna "Excel - Komplett" eller "Excel - Avancerad", som du når via rubriken "Våra Excelkurser".

Lektioner