"Excelkurs - Komplett, Norsk" gir deg tilgang til hele biblioteket med totalt 86 leksjoner som vil gjøre deg til en mester i Excel. Kurset starter med det grunnleggende i Excel, som for eksempel hvordan du skriver inn data og får det til å se proff ut. Vi beveger oss gradvis mot mer avansert bruk, og i den andre delen av kurset lærer du å arbeide med pivottabeller, hvordan du lager funksjoner som "Finn.rad" og "Hvisfeil" og hvordan du oppretter en makro. Etter at du har klart testet til alle leksjoner får du et diplom, og har fortsatt tilgang til alle 86 leksjoner i bindningstiden slik at du kan repetere de moment du trenger. Kurset er basert på Excel 2013 og vil fungere bra for brukere av Office 2007/2010/2013/2016/365. Begynn nå å sjekke leksjon 3.6 gratis ved å klikke på leksjonen i oversikten.

Slik fungerer kurset

Begynn kurset med å se denne filmen om hvordan du navigerer på siden!

Lektioner

6 Skrive ut

I dette kapittelet viser vi i to leksjoner forskjellige innstillinger for utskrift, slik at du uansett innhold i arbeidsboken, alltid får utskriften å se ut som du ønsker.

Lektioner

14 Hva-skjer-hvis-analyse

Målsøking og scenariohanterare er to typer av konsekvensanalyse hvor Excel gjør en stor del av jobben for deg. Er dette en funksjonalitet du trenger, vil du spare mye tid ved å bruke dem .

Lektioner