Kul! Du har passat på att skaffa tillgång till ett av våra kurspaket! Då behöver vi med kärlek paketera ihop kurserna och varsamt lägga till de på din sida “Mina kurser”. Vi lovar att vi inom 24h efter ditt köp ha gjort det jobbet. Logga in och klicka på “Mina kurser” så kommer de dyka upp där!

 

Klicka på Mina kontouppgifter – Sedan Subscriptions – Efter det View för den kurs du vill förnya och sedan Resubscribe. Lägg sedan en ny order som vi kan godkänna.

 

Ja, efter att du har fått ditt kursbevis kan du fortsätta repetera moment och lektioner du vill se igen obegränsat antal gånger under abonnemangsperioden.

 

Nej. Det behövs ingen installation för att se filmerna, all e-learning sker online via webbläsare. För att klara proven behöver du Officepaketet. Det löser du genom att antingen låna en dator som har Officepaketet och logga in på din användare, eller genom att abonnera på Office för 65 kr/månad vilket du gör på den här länken.

 

Ja, du kan se filmerna på alla smartphones och andra mobila enheter med internetuppkoppling.

 

Ja, alla exempelfiler är nedladdningsbara och fria att använda.

 

Videofilmerna är tillgängliga dygnet runt, men det går inte att ladda ner filmerna.

 

Filmerna är inspelade i Office 2016 och fungerar bra för alla med Office 2007/2010/2016/365.

 

Efter att du har gått kursen kan du själv ladda hem diplomet om du går till “Mina kurser” och klickar på kursen du har fått 100% på. På kurssidan kan du sedan klicka på “Vis kursintyg” och få hem en PDF av ditt diplom.