• Marcus Andersson
  • 26 mars, 2019

Learnesy AB är ett ungt edtech-bolag i stark tillväxt som hjälper näringsliv, skolor och akademiska institutioner med e-learning. Learnesy har en nytänkande produkt inom en växande marknad och vi söker därför en resultatorienterad affärsutvecklare som vill vara med att etablera en framgångsrik försäljningsavdelning och leverera världens bästa kundupplevelse mot företag i Sverige och internationellt.

Arbetsuppgifter

  • Identifiering, rekrytering och implementering av nya kunder
  • Uppföljning, merförsäljning och kundvård av existerande kundbas
  • Tillsammans med dina kollegor utveckla en effektiv säljprocess och bidra till utvecklingen av bolaget

Vi jobbar i en informell och entreprenöriell miljö med korta beslutsvägar och där ingen dag är den andra lik. Det kan tidvis krävas att du kavlar upp ärmarna och gör det som behövs för att vi tillsammans skall lyckas. Hos oss kommer du att få ansvar från dag ett. Från dig behöver vi ha rätt inställning till ett utmanande jobb där du kan utvecklas i din roll i takt med att Learnesy växer.

Bland Learnesys kunder idag finns nordens ledande handelshögskolor, branschorganisationer för yrkesprofessionella och börsnoterade företag. Med våra referenskunder och omtyckta produkt finns förutsättningar för att ditt jobb kommer bli framgångsrikt.

Två egenskaper som ökar möjligheten till framgångsrikt resultat:

  • Erfarenhet från arbete i Excel på avancerad nivå kommer underlätta din förståelse för våra kunder. Du har med dig en övertygelse om att vår produkt bidrar till en ökad effektivitet för företag och personer inom olika branscher och funktioner.
  • Erfarenhet från sälj där du förstår hur säljprocessen ser ut från första kundkontakten till att följa upp och få kunden att förlänga och utöka samarbetet med Learnesy.

Med rätt inställning kan du lyckas även utan någon av ovan två egenskaper. Låter det intressant så kontakta oss med en motivering till varför vi är en bra matchning för varandra!

Placering är på Weworks nya kontor i centrala Stockholm där vi sitter tillsammans med flera andra Startups.

Vågar du anta utmaningen så tveka inte att söka genom att sända ditt CV och personliga brev till marcus.andersson@learnesy.com.