• Marcus Andersson
  • 28 december, 2016

Igår gick det av misstag ut mejl för tidigt till en del användare. Om du hann logga in så märkte du kanske att du bara hade tillgång till “Free preview”-lektioner. Det var såklart inte riktigt, om du anmälde dig till funktionskursen har du full tillgång i 6 månader. Det här är åtgärdat nu så det är bara att logga in igen för full tillgång.

Alla som anmälde sig kommer under dagen idag (28/12) få ett nytt mejl med uppdaterad information.

Vi beklagar detta och får helt enkelt skylla på lite för mycket julstress.

trott-tomte